images/header/header-lappelein-winkeltje.jpg

jarig geraamte trui
De eerste twee weken van het nieuwe jaar hebben we erop zitten. Twee hele drukke weken. Er waren heel veel kinderen jarig.

T is 3 geworden, kleine e werd 2 , s werd 6, r werd 3, j werd 11 en f is in de vakantie 4 geworden en mag vanaf 7 januari naar de basisschool. Allemaal super gefeliciteerd en f onwijs veel plezier op de basisschool. het was elke dag feest en wat weer een prachtige traktaties. De mamas en papas hebben er weer onwijs veel werk van gemaakt.

jarig feestmuts lappeleinjarig gefeliciteerd kinderopvangjarig kadootjes feestjarig kadootjes heerenveenjarig kadootjes uitpakken heerenveenjarig kinderopvang heerenveenjarig smikkelen heerenveenjarig trakteren kinderopvangjarig trakteren lappeleinjarig trakterenmuziek makenjarig feest kinderopvang

Samantha en sieta zijn met de kinderen pinguĆÆns aan het knutselen . Lekker kliederen met verf en lijm, ze worden prachtig. We hebben muziek gemaakt, boekjes gelezen en heel veel gespeeld.

pinguin knutselen kinderopvang heerenveenpinguin knutselen lappeleinpinguins maken lappelein

Simone en marjolein zijn donderdag begonnen met de studie pedagogisch beleidsmedewerker/ caoch.
Een zware opleiding in de avonduren na ons werk. Dit doen we in haren met een leuke groep eigenaren en medewerkers van kleinschalige kinderdagverblijven. Een super uitdaging maar wel onwijs leuk. De lessen worden gedaan door een docent van het windesheim te zwolle.

kinderopvang lappelein

Verder zitten we midden in de beleidstukken die we aankomende week moeten inleveren bij de ggd.
We gaan er weer een super mooi en goed jaar van maken waar de kinderen op de eerste plaats staan en een mooi hecht team die met heel veel passie en liefde elke dag op de groep staan.

Aan het genieten van een klein stukje puur geluk @kleinschalige kinderopvang lappelein.

Openingstijden

De openingstijden liggen tussen 6.30 uur en 19.00 uur.

Dat betekent ook dat de kinderen die na 18.00 nog bij de opvang zijn een warme maaltijd krijgen!

In het nieuws

BHV certificaat verlengd na training

bhv training 01

Vanavond BHV training gehad met het team.
Brandjes blussen en natuurlijk de nieuwe manier van ontruimen uitproberenšŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£

Lees meer...

Fijne en vrolijke paasdagen!

paasdagen 3
Voor alle kindjes een paastasje gemaakt met lekkere chocolade.Voor de collega,s een mooie paas/ lente tas gemaakt met heerlijke chocolade, kaarsje, bloemzaadjes,j een mooi paaskleeden een armbandje. Lees meer...

Uit eten met alle medewerkers van Lappelein

medewerkers kinderopvang lappelin 2
Wat ben ik ongelofelijk trots op dit team.De dames van lappelein zijn stuk voor stuk toppers. Dank jullie wel dat jullie er altijd zijn. Lees meer...


Kinderopvang Lappelein Erkend Leerbedrijf

Kinderopvang Lappelein is sinds april 2017 een erkend SBB leerbedrijf

pop-vierkant-lappelein-heerenveen.jpg