images/header/header-lappelein-winkeltje.jpg

Kinderopvang Lappelein Kinderopvang Lappelein, gevestigd aan Commandeurstraat 17 8442 AT Heerenveen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://kinderopvanglappelein.nl
Commandeurstraat 17
8442 AT Heerenveen
0513- 436658

Marjolein Baalmans is de Functionaris Gegevensbescherming van Kinderopvang Lappelein. Zij is te bereiken via

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Kinderopvang Lappelein verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Bankrekeningnummer

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Kinderopvang Lappelein verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Kinderopvang Lappelein verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Kinderopvang Lappelein neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Kinderopvang Lappelein) tussen zit.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Kinderopvang Lappelein bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij verwijderen uw persoonsgegevens binnen een maand vanaf de datum dat u geen kind of kinderen meer op onze kinderopvang hebt.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Kinderopvang Lappelein verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Kinderopvang Lappelein gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Kinderopvang Lappelein en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar . Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Kinderopvang Lappelein wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Kinderopvang Lappelein neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via


Foto's van kinderen op facebook en website

Regelmatig maken wij foto's van leuke gebeurtenissen op de kinderopvang. Een aantal hiervan publiceren wij op onze facebook-pagina en onze website. Hiervoor vragen wij altijd toestemming van de ouders. We zetten nooit de namen van de kinderen bij de foto's, maar gebruiken initialen. Mocht u in eerste instantie toestemming hebben gegeven, maar u wilt later toch dat de foto's verwijderd worden dan is een mailtje naar of een telefoontje voldoende. Wij zullen de foto dan zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen een week verwijderen.

Openingstijden

De openingstijden liggen tussen 6.30 uur en 19.00 uur.

Dat betekent ook dat de kinderen die na 18.00 nog bij de opvang zijn een warme maaltijd krijgen!

In het nieuws

Certificaat HBO Pedagogisch Coach

certificaat hbo pedagogisch coach
Yes hij is binnen! Marjolein en Simone hebben gisteren het certificaat van HBO Pedagogisch Coach in ontvangst mogen nemen.

Lees meer...

Bezoek aan dierenparkje en speeltuin

hertenparkje draaien
Maandagochtend was het prachtig weer, heerlijk om buiten te zijn de groep was niet heel groot dus Ilse en Samantha hebben de kinderen de jas aangedaan en in de bakfiets gezet en zijn vertrokken naar het dierenparkje / hertenparkje.

Lees meer...

Vacature!

vacature kinderopvang heerenveen
Ben jij creatief, spontaan, enthousiast en flexibel dan zijn wij (tijdelijk) op zoek naar jou!

Wegens langdurige afwezigheid van een collega heeft kleinschalige kinderopvang Lappelein vanaf 1 oktober 2019 plek voor één nieuwe collega M/V.
Het betreft een flexibele baan van 25 tot 30 uur per week. Je bent inzetbaar in de dagopvang maar ook op de BSO.

Lees meer...


Kinderopvang Lappelein Erkend Leerbedrijf

Kinderopvang Lappelein is sinds april 2017 een erkend SBB leerbedrijf

pop5-lappelein-heerenveen.jpg