images/header/header-lappelein-winkeltje.jpg

tweeling tekenen kinderopvang heerenveen
De week na sinterklaas is bij ons even een rustweek geweest. Sinterklaasspullen opruimen alle kunstwerken van en over sinterklaas aan de kinderen meegegeven. De tweeling heeft een prachtig cadeau voor hun jarige mama gemaakt!

En kleine j is twee jaar geworden dit mocht hij vieren in de opvang. Prachtig dat blije gezichtje die het maar raar vind dat iedereen aan het zingen is en dan krijg je ook nog een cadeautje. Alweer sinterklaas was toch net geweest. Lieve j van harte gefeliciteerd.

Kerst 2018

De tweede week na sinterklaas hebben wij de kerstboom neer gezet en de zaal prachtig in kerstsfeer gebracht.

kerst 2018 kerstboom kinderopvang lappelein heerenveen kerst 2018 versiering kerst 2018 kinderopvang heerenveen kerst 2018 versiering kinderopvang kerst 2018 kinderopvang lappelein kerst 2018 versiering plafond kinderopvang

Onze stagiere imke had haar thema week winter wonderland. Ze heeft voorgelezen over de winter. Liedjes gezongen over kou en regen. Voor de vogeltjes hebben ze een voederrol gemaakt. Heerlijk kliederen met vogelpindakaas en vogelvoer. Ze zijn prachtig geworden en de vogeltjes kunnen heerlijk smullen.

voederrol maken voor vogels voederrol maken voor vogels kinderopvang voederrol vogels kinderopvang lappelein

Vrijdags heeft ze kerstballen en kerstklokken gemaakt voor in de kerstboom. Deze is prachtig geworden en hangt aan de muur.

kerst 2018 kerstboom lappelein


De laatste week was hectisch deze stond in het teken van waterpokken. Moeheid bij de kinderen . Kerstdinners. Kerstwandelingen. Kerkdiensten en kerstlunchen. De kinderen zijn overladen met alles wat te maken heeft met kerst. Wij hebben dan ook niet veel bijzonders gedaan. Lekker bank hangen. Kleuren en spelen.


Vrijdag hebben we de week afgesloten met een gezellige kerstborrel. Heerlijk met de kinderen. De papas en mamas en het team even kijken wat we het afgelopen jaar gedaan hebben waar we nu staan en wat we in 2019 gaan doen en willen bereiken onder het genot van een hapje en drankje. Het was super gezellig en om 18.30 hebben we de deur gesloten. Wij hebben vakantie tot 2 januari 2019.

Bedankt!

Lieve Papas en mamas bedankt voor het afgelopen jaar.
Bedankt dat mijn team en ik jullie mochten ondersteunen in de opvoeding van jullie kinderen
Bedankt dat mijn team en ik jullie vertrouwen hebben gekregen om de zorg over jullie kinderen te mochen hebben op het moment dat jullie moeten werken en of studeren.
Bedankt dat wij altijd een beroep op jullie mogen en kunnen doen om te klussen of de tuin onderhanden te nemen. Bedankt voor jullie lieve woorden en het meedenken.
Lieve kids dank jullie wel dat jullie er met zn allen voor zorgen dat elke dag weer anders is. Bedankt dat wij nog elke dag van en met jullie mogen leren. Bedankt voor al die lieve knuffels. Jullie zijn een mooi stel met zn allen en wij hopen dat dit nog maar lang zo mag blijven.
Lieve collegas dank jullie wel dat jullie zn mooi team zijn en dat jullie het super doen. Mij af en toe even terug fluiten als er weer eens geen rem op mij zit. Dank jullie wel dat jullie zo groeien en nog steeds verder willen groeien en aankomend jaar naast jullie drukke baan ook nog weer allemaal studies gaan doen.
Dit alles maakt mij trots en maakt mij elke dag weer opnieuw bewust van het feit dat dit toch echt de mooiste baan van de hele wereld is.

Allemaal super bedankt voor 2018 van 2019 maken wij een knaljaar.

Veel liefs en een dikke kus.
Marjolein.

 

Genieten van een klein stukje puur geluk @kleinschalige kinderopvang lappelein

 

Openingstijden

De openingstijden liggen tussen 6.30 uur en 19.00 uur.

Dat betekent ook dat de kinderen die na 18.00 nog bij de opvang zijn een warme maaltijd krijgen!

In het nieuws

BHV certificaat verlengd na training

bhv training 01

Vanavond BHV training gehad met het team.
Brandjes blussen en natuurlijk de nieuwe manier van ontruimen uitproberenšŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£

Lees meer...

Fijne en vrolijke paasdagen!

paasdagen 3
Voor alle kindjes een paastasje gemaakt met lekkere chocolade.Voor de collega,s een mooie paas/ lente tas gemaakt met heerlijke chocolade, kaarsje, bloemzaadjes,j een mooi paaskleeden een armbandje. Lees meer...

Uit eten met alle medewerkers van Lappelein

medewerkers kinderopvang lappelin 2
Wat ben ik ongelofelijk trots op dit team.De dames van lappelein zijn stuk voor stuk toppers. Dank jullie wel dat jullie er altijd zijn. Lees meer...


Kinderopvang Lappelein Erkend Leerbedrijf

Kinderopvang Lappelein is sinds april 2017 een erkend SBB leerbedrijf

pop2-vierkant-lappelein-heerenveen.jpg