images/header/header-lappelein-winkeltje.jpg

sinterklaas kinderopvang paarden

Afgelopen week de kinderopvang ingericht met Sinterklaas versiering. De vlaggetjes hangen en de sinterklaastafel is klaar. Simone heeft met de kinderen het paard van sinterklaas gemaakt, wat zijn ze prachtig geworden.

Maandag zijn er drie studenten van het friesland college geweest en hebben met de kinderen sinterklaas geknutselt en een tekening gemaakt. Het was super leuk en de studenten hadden hun opdracht goed voorbereid. De eerste schoentjes zijn gekleurd en inelkaar gezet. Het is onwijs gezellig met al deze knutsels maar de kinderen vinden het ook super spannend zal sinterklaas dit jaar bij ons op bezoek komen, weet sinterklaas dat de opvang verhuist is en op de commandeurstraat zit, weet sinterklaas dat er broertjes en zusjes geboren zijn. Al deze vragen komen dagelijks voorbij . De spanning loopt nu toch wel aardig op.

sinterklaas tafel lappelein sinterklaas kinderopvang heerenveen


Tussen al het feest van sinterklaas door worden er ook prachtige knutsels voor een jarige mama gemaakt en wordt er nog heerlijk gespeelt.

tekening myn mem is in spetter


Ilse Roelsma Simone IJtsma Mieke Van de Geer Domenica Van de Geer en Marjolein Baalmans hebben woensdag 14 november de training oog interactie met het kind succesvol afgerond en mochten een certificaat in ontvangst nemen. Gefeliciteerd dames top gedaan.Trots op het team.

certificaten training oog interactie


Verder heten wij moeder r met haar dochter l van harte welkom bij ons. Kleine l is vorige week begonnen bij ons en o wat doet ze het goed. Wij wensen jullie een fijne tijd bij ons toe.
Vanaf afgelopen vrijdag is inge bij ons begonnen als stagiere. Zij volgt de opleiding sociaal werk aan het hbo. Elke vrijdag zal ze bij ons aanwezig zijn.

 jarige kinderopvang heerenveen knutselen stagiaire lappelein heerenveen knutslen kinderopvang lappelein knutselen stagaire knutselen stagiaire o kinderopvang

We hebben een prachtig team om trots op te zijn:

Marjolein, simone, ilse, sieta, samantha, mieke, domenica en tinie.
Stagiaires: mirjam, imke , sagal en inge.

 


Aan het genieten van een klein stukje puur geluk @ kleinschalige kinderopvang lappelein.

 

Openingstijden

De openingstijden liggen tussen 6.30 uur en 19.00 uur.

Dat betekent ook dat de kinderen die na 18.00 nog bij de opvang zijn een warme maaltijd krijgen!

In het nieuws

BHV certificaat verlengd na training

bhv training 01

Vanavond BHV training gehad met het team.
Brandjes blussen en natuurlijk de nieuwe manier van ontruimen uitproberenšŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£

Lees meer...

Fijne en vrolijke paasdagen!

paasdagen 3
Voor alle kindjes een paastasje gemaakt met lekkere chocolade.Voor de collega,s een mooie paas/ lente tas gemaakt met heerlijke chocolade, kaarsje, bloemzaadjes,j een mooi paaskleeden een armbandje. Lees meer...

Uit eten met alle medewerkers van Lappelein

medewerkers kinderopvang lappelin 2
Wat ben ik ongelofelijk trots op dit team.De dames van lappelein zijn stuk voor stuk toppers. Dank jullie wel dat jullie er altijd zijn. Lees meer...


Kinderopvang Lappelein Erkend Leerbedrijf

Kinderopvang Lappelein is sinds april 2017 een erkend SBB leerbedrijf

pop2-lappelein-heerenveen.jpg