logo kinderopvang lappelein heerenveen 350

klachtenvrij 2019klachtenvrij 2020klachtenvrij 2021klachtenvrij 2022

Kinderopvang Lappelein
Kleinschalige kinderopvang in Heerenveen
Kinderopvang Lappelein
Vertrouwd, gezellig en plezierig
Kinderopvang Lappelein
Kleinschalige kinderopvang in Heerenveen

lampionnen 11 november
We hebben de lampionnetjes afgemaakt en het resultaat mag er zijn. Prachtige paddestoelen ????en sjon het schaap. ????Wat hebben de kinderen hier hard aan gewerkt. Eindelijk mogen ze maandag dan ook langs de deur en het kunstwerk laten zien. ????????We moeten nog wel even goed oefenen op de liedjes maar dat komt ook helemaal goed.

 

lampionen maken kinderen lampionnen maken heerenveen lampionnen maken kinderopvang lappelein heerenveen lampionnen maken kinderopvang  lampionnen sint maarten lampionnen

Er is gespeeld met de trein, ????de blokken en de poppen, we hebben verstoppertje gespeeld ????en lekker met de boekjes op de zitzakken even in de relaxmodus. Heerlijk alles mag en niets moet.

  blokken spelen relax modus hangplek trein spelen heerenveen

Woensdag staakte een aantal scholen, dus liep bij ons de planning ook even iets anders. We zijn gestart met het Nationaal Schoolontbijt. Ook wij willen laten zien hoe belangrijk het is dat de kinderen smorgens starten met een ontbijt. Een boterham zorgt ervoor dat onze moter begint te draaien en dat we daar onze energie uithalen om te groeien, ons te ontwikkelen en om geconsentreerd aan het werk kunnen. Het thema was neem de tijd voor je ontbijt.???? En wij kunnen dit alleen maar ondersteunen. We hadden de tafels tegen elkaar aan gezet en de tafel gezellig gedekt. ????We hadden via het schoolontbijt heerlijke krentebollen, bruine broodje, volkoren brood,???? boter, appelstroop, pindakaas, kaas????, melk, ????thee, appels????, komkommer????, yogurt en meusli gekregen.Wat was het gezellig met zijn allen de dag zo te beginnen, en ongelofelijk hoe goed de kids eten. Heerlijk om te zien en wat kun je daar van genieten. De kinderen gaven aan dat ze dit wel elke morgen zouden willen.
Het hele team was er voor het ontbijt en er was ook een moeder die graag wilde helpen. heerlijk en zo fijn dat er altijd weer ouders zijn die aanbieden om mee te helpen tijdens de activiteiten. Dit geeft ons als team een super boest en weten wij dat we het niet allemaal alleen hoeven te doen. Er is niets fijner dan in je werk gesteund te worden door de ouders. Naar het ontbijt zouden we getrakteerd worden op een voorstelling van Inkipinki poppentheater, helaas kon deze door de onderwijsstaking niet door gaan en houden we deze nog tegoed. Dit zal in het nieuwe jaar zijn, want ja de hele drukke weken komen er nu aan.
Wat was het weer een onwijs mooie week.

nationaal schoolontbijt lappelein heerenveen  nationaal schoolontbijt heerenveen nationaal schoolontbijt kinderopvang lappelein nationaal schoolontbijt heerenveen kinderopvang 

 

Aan het nagenieten van een klein stukje puur geluk@ kleinschalige kinderopvang lappelein

Een nieuwe locatie!

Vanaf maandag 11 december 2017 is Kinderopvang Lappelein te vinden op deze prachtige nieuwe locatie:

Kinderopvang Lappelein
Commandeurstraat 17
8442 AT Heerenveen
0513- 436658
06-13810429

Openingstijden

De openingstijden liggen tussen 6.30 uur en 19.00 uur.

In het nieuws

Nieuwe gevel voor BSO

nieuwe gevel bso lappeleinVorige week een nieuwe gevel bij de BSO gekregen. Nieuwe kozijnen, nieuw glas en deur.

Lees meer …

14 september: dag van de pedagogisch medewerker

dag van de pedagogisch medewerker 2022

Vandaag de dag van de pedagogisch medewerker. Denk u er even over na om deze kanjers in het zonnetje te zetten.

Lees meer …

Vier grote bakken appels uit eigen tuin!

appels uit eigen tuin
Gisteren met de kinderen alle appels van de bomen geplukt. Het zijn er weer onwijs veel, vier grote bakken vol.

Lees meer …


Kinderopvang Lappelein Erkend Leerbedrijf

Kinderopvang Lappelein is sinds april 2017 een erkend SBB leerbedrijf

Wie niet van een kind geniet, ziet het allermooiste niet