logo kinderopvang lappelein heerenveen 350

klachtenvrij 2019klachtenvrij 2020klachtenvrij 2021klachtenvrij 2022

Kinderopvang Lappelein
Kleinschalige kinderopvang in Heerenveen
Kinderopvang Lappelein
Kleinschalige kinderopvang in Heerenveen
Kinderopvang Lappelein
Vertrouwd, gezellig en plezierig

lampionnen maken haasje

Lampionnen maken

Ook zijn we begonnen met het maken van de lampionnetjes. ????Het is nog wel een poosje wachten maar er moet veel werk verzet worden.

Prikken, knippen, scheuren en plakken. Zo kunnen wij de fijne motoriek van de kinderen ook weer even goed observeren. We zijn mooi op tijd begonnen maar zo hebben de kinderen ook de ruimte om het kunstwerk te maken. Op 11 november gaan wij rond een uur of 4 even bij de buren langs om te zingen en ons kunstwerk te showen.

lampionnen maken haasje lampionnen maken haasje lampionnen maken haasje lampionnen maken haasje lampionnen maken haasje   lampionnen maken haasje lampionnen maken haasje lampionnen maken haasje

Nieuwe stagiairs!

Er zijn twee stagieres bij ons begonnen. Op maandag en dinsdag is Kosr bij ons, zij zit op het friesland college en volgt de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3, en op donderdag en vrijdag is Pien bij ons zij studeert aan het Windesheim. Daar volgt zij de HBO opleiding sociaal work. Beide dames zullen het hele jaar bij ons zijn en meedraaien in het team. Welkom dames wij wensen jullie een fijne en leerzame stage tijd bij ons toe.

lampionnen maken haasje lampionnen maken haasje

Appels en appeltaart!

We hebben lekker buiten gespeeld en we mochten eindelijk naar heel lang wachten de appels ????????van de bomen plukken en natuurlijk eten, ze zijn onwijs lekker. En wat zijn de kinderen trots appels uit eigen tuin. Van de hele kleine appeltjes gaat Peter appeltaart maken dus dat word nog eens smullen.???? Wij zijn heel tevreden over deze eerste oogst. Volgend jaar nog meer en grotere appels ?????

appels eten kinderopvang lappelein appels plukken en eten appels plukken kinderopvang appels plukken


Verder hebben we heel gezellig gespeeld en op ontdekking geweest. S en t hebben met de foamtegel een nieuwe sieraden lijn ontworpen????????, super trots kwamen ze het showen. Toen s erachter kwam dat het hoofd draaien niet zo makelijk meer ging werden de juwelen afgegooid. Het was toch niet zo goed idee

sierraden lijn foamtegel sierradenlijn foamtegel kinderovpang

Kleine d zit in de fase van het ontdekken van haar stem, ze maak dan allemaal mooie geluidjes en voert op haar manier een heel gesprek met je. Als je dan tegen haar terug praat dan begint ze zo onwijs hard te lachen. Genieten is dit. Het kleine meisje moet aan de gang met twee talen en als je haar dan zo ziet is het alleen maar genieten. Kleine topper

stem ontdekken lappelein heerenveen stem ontdekken

Ook mochten we deze week weer een nieuw gezin verwelkomen. Fam e met een prachtige zoon.Welkom fam wij wensen jullie een onwijs fijne tijd bij ons toe.


De drukste maanden van het jaar zijn nu begonnen en er zal veel gebeuren. St maarten????, het Nationaal Schoolontbijt ????????????waar wij aan mee gaan doen, sinterklaas ????en de kerst. ????Het word allemaal erg proppen maar we gaan het doen.

buiten spelen driewieler heerenveen buiten spelen kinderopvang buiten spelen lappelein driewieler

Vacature

We zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe collega, de sollicitatierondes zijn in volle gang. In het volgende berichtje hopen wij jullie voor te stellen aan onze nieuwe collega.

Erg gezellig maar druk. Lieve collegas en oudercommissie wederom bedankt voor jullie inzet, wij streven er met zijn allen naar om op een mooie manier dit prachtige en dankbare werk te kunnen en mochten blijven doen


Aan het genieten van een klein stukje puur geluk @ kleinschalige kinderopvang lappelein.

Een nieuwe locatie!

Vanaf maandag 11 december 2017 is Kinderopvang Lappelein te vinden op deze prachtige nieuwe locatie:

Kinderopvang Lappelein
Commandeurstraat 17
8442 AT Heerenveen
0513- 436658
06-13810429

Openingstijden

De openingstijden liggen tussen 6.30 uur en 19.00 uur.

In het nieuws

Nieuwe gevel voor BSO

nieuwe gevel bso lappeleinVorige week een nieuwe gevel bij de BSO gekregen. Nieuwe kozijnen, nieuw glas en deur.

Lees meer …

14 september: dag van de pedagogisch medewerker

dag van de pedagogisch medewerker 2022

Vandaag de dag van de pedagogisch medewerker. Denk u er even over na om deze kanjers in het zonnetje te zetten.

Lees meer …

Vier grote bakken appels uit eigen tuin!

appels uit eigen tuin
Gisteren met de kinderen alle appels van de bomen geplukt. Het zijn er weer onwijs veel, vier grote bakken vol.

Lees meer …


Kinderopvang Lappelein Erkend Leerbedrijf

Kinderopvang Lappelein is sinds april 2017 een erkend SBB leerbedrijf

Wie niet van een kind geniet, ziet het allermooiste niet