images/header/header-lappelein-winkeltje.jpg

certificaat hbo pedagogisch coach
Yes hij is binnen! Marjolein en Simone hebben gisteren het certificaat van HBO Pedagogisch Coach in ontvangst mogen nemen.

Gefeliciteerd toppers, knap gedaan!

certificaat hbo pedagogisch coach marjolein certificaat hbo pedagogisch coach marjolein uitreiking certificaat hbo pedagogisch coach simone certificaat hbo pedagogisch coach simone uitreiking

Openingstijden

De openingstijden liggen tussen 6.30 uur en 19.00 uur.

Dat betekent ook dat de kinderen die na 18.00 nog bij de opvang zijn een warme maaltijd krijgen!

In het nieuws

Sint-Maarten en Sinterklaas!

sintmaarten 2019 lappelein
Maandag, op Sint-Maarten, zijn we met de kinderen en de zelfgemaakte lampionnetje op pad geweest, geweldig om te horen hoe super de kinderen hebben gezongen en vol trots de lampionnetjes lieten zien bij de buurtbewoners en geweldig hoe de buurtbewoners de kinderen ontvingen. En ooooh wat hebben de kinderen veel lekkers opgehaald.

Lees meer...

NIeuwe collega: Kimberly

kimberly joure collega lappeleinMogen wij even onze nieuwe collega aan jullie voorstellen ??? Ze heet kimberly en ze komt uit Joure.

Lees meer...

Lampionnen maken en Nationaal Schoolontbijt

lampionnen 11 november
We hebben de lampionnetjes afgemaakt en het resultaat mag er zijn. Prachtige paddestoelen ๐Ÿ„en sjon het schaap. ๐Ÿ‘Wat hebben de kinderen hier hard aan gewerkt. Eindelijk mogen ze maandag dan ook langs de deur en het kunstwerk laten zien. ๐Ÿฌ๐ŸญWe moeten nog wel even goed oefenen op de liedjes maar dat komt ook helemaal goed.

Lees meer...


Kinderopvang Lappelein Erkend Leerbedrijf

Kinderopvang Lappelein is sinds april 2017 een erkend SBB leerbedrijf

pop2-vierkant-lappelein-heerenveen.jpg