images/header/header-lappelein-winkeltje.jpg

hertenparkje draaien
Maandagochtend was het prachtig weer, heerlijk om buiten te zijn de groep was niet heel groot dus Ilse en Samantha hebben de kinderen de jas aangedaan en in de bakfiets gezet en zijn vertrokken naar het dierenparkje / hertenparkje.

De kinderen vonden het prachtig in de bakfiets. In het parkje zijn ze bij de dieren aan het kijken geweest, en daarna heerlijk spelen in de prachtige speeltuin. Fruit eten in het park was ook super leuk.
De kinderen en de collegas hebben een onwijs mooie en gezellige ochtend gehad.

heretenparkje lappelein kippen hertenparkje bakfiets hertenparkje glijbaaan heerenveen hertenparkje glijbaan heerenveen hertenparkje glijbaan lappelein hertenparkje glijbaan spelen hertenparkje glijbaan hertenparkje heerenveen kippen hertenparkje heerenveen zitten hertenparkje heerenveen hertenparkje ilse samantha hertenparkje lama hertenparkje kinderen spelen hertenparkje kinderopvang heerenveen hertenparkje kinderopvang  hertenparkje lappelein kinderopvang hertenparkje schommel hertenparkje spelen hertenparkje veer hertenparkje wipkip hertenparkje wipwap kind hertenparkje wipwap hertenparkje wipwapje


Aan het genieten van een klein stukje puur geluk @ kleinschalige kinderopvang lappelein.

Openingstijden

De openingstijden liggen tussen 6.30 uur en 19.00 uur.

Dat betekent ook dat de kinderen die na 18.00 nog bij de opvang zijn een warme maaltijd krijgen!

In het nieuws

Tarieven kinderopvangtoeslag 2020

tarieven kinderopvangtoeslag 2020
De uurtarieven waarover de Belastingdienst in 2020 maximaal kinderopvangtoeslag voor BSO, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en gastouderopvang verstrekt zijn definitief vastgesteld.

Lees meer...

Appeltaart, stagiairs en lampionnen

lampionnen maken haasje

Lampionnen maken

Ook zijn we begonnen met het maken van de lampionnetjes. 🎃Het is nog wel een poosje wachten maar er moet veel werk verzet worden.

Lees meer...

Nightwalk en wandeling Le Roy tuin

nightwalk heerenveen kinderopvang
We hebben de nightwalk gelopen, wat een prachtige tocht door heerenveen en daarmee de voedselbank gesteund, wij vinden dit een prachtig iniatief en willen de ouders ook bedanken voor hun bijdrage.

Lees meer...


Kinderopvang Lappelein Erkend Leerbedrijf

Kinderopvang Lappelein is sinds april 2017 een erkend SBB leerbedrijf

pop7-lappelein-heerenveen.jpg