images/header/header-lappelein-winkeltje.jpg

buiten spelen
De laatste week van de vakantie hebben we het slaapkamertje opnieuw in de verf gezet. Prachtig blauw geworden. Er komt dan ook direct een ander sfeertje in.

 

 verven lappelein heerenveen verven muur lappelein verven kinderopvang

We hebben bezoek gehad van de wijkagent, de kinderen vinden het prachtig als ze even langs komen, stellen dan een heleboel vragen en worden in de boeien geslagen altijd leuk als Jan de Politieman even langs komt.

wijkagent kinderopvang heerenveen

Unicorn

Het was warm dus ja we hebben heerlijk buiten gespeeld met water en de Unicorn. Lekker nat worden en dan weer laten drogen door de zon. Wat een feest.

buiten spelen kinderopvang unicorn buiten spelen unicorn heerenveen buiten spelen unicorn kinderopvang

 

We hebben afscheid genomen van e, s en n zijn gaan naar de collegas van oeps en naar de bso van school. Lieve e, s en n en jullie papa en mama we gaan jullie onwijs missen, maar wensen jullie veel plezier bij de nieuwe opvang.
Ook hebben we afscheid genomen van d, e en m zij gaan verhuizen naar een buurtgemeente en zullen daar naar de gastouder gaan. Lieve e, d en m en jullie mama, dank jullie we voor het spelen. We gaan jullie ook heel erg missen.
We hebben leuk buiten gespeeld, binnen gefiest en spelletjes gedaan.

afscheid cakejes afscheid kinderopvang afscheid snoep kinderopvang heerenveen lappelein afscheid snoep uitdelen afscheid snoepjes uitdelen afscheid trakteren kinderopvang afscheid trakteren afscheid vishengels afscheid vishengeltjes   verf op mond

De eerste schoolweek zit er ook weer op en ooooo wat was dat wennen zeg. Wij moesten weer wennen aan het rijden naar de scholen en de kinderen weer aan de nieuwe juffen, klas en kinderen. De eerste paar middagen kwamende kids moe uit school en wilden bij ons slapen. Even omschakelen met zijn allen.
We verwelkomen familie vd h, zij brengen twee prachtige meisjes, lieve l en t van harte welkom wij wensen jullie een fijne tijd bij ons toe.

nieuw bij lappelein kinderopvang lappelein heerenveen

Simone en Marjolein zijn geslaagd voor pedagogisch coach en mogen in september het diploma in ontvangst nemen. Gefeliciteerd dames super goed gedaan. Trots. Al met al weer een groot feest er gebeurt zoveel in een week.

Aan het genieten van een klein stukje puur geluk@ kleinschalige kinderopvang lappelein.

Openingstijden

De openingstijden liggen tussen 6.30 uur en 19.00 uur.

Dat betekent ook dat de kinderen die na 18.00 nog bij de opvang zijn een warme maaltijd krijgen!

In het nieuws

BHV certificaat verlengd na training

bhv training 01

Vanavond BHV training gehad met het team.
Brandjes blussen en natuurlijk de nieuwe manier van ontruimen uitproberenšŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£

Lees meer...

Fijne en vrolijke paasdagen!

paasdagen 3
Voor alle kindjes een paastasje gemaakt met lekkere chocolade.Voor de collega,s een mooie paas/ lente tas gemaakt met heerlijke chocolade, kaarsje, bloemzaadjes,j een mooi paaskleeden een armbandje. Lees meer...

Uit eten met alle medewerkers van Lappelein

medewerkers kinderopvang lappelin 2
Wat ben ik ongelofelijk trots op dit team.De dames van lappelein zijn stuk voor stuk toppers. Dank jullie wel dat jullie er altijd zijn. Lees meer...


Kinderopvang Lappelein Erkend Leerbedrijf

Kinderopvang Lappelein is sinds april 2017 een erkend SBB leerbedrijf

pop2-lappelein-heerenveen.jpg