images/header/header-lappelein-winkeltje.jpg

buiten spelen kinderopvang
Er is heel veel buiten gespeeld. Heerlijk fietsen, lekker van de glijbaan, met zand spelen, op zoek naar beestjes en heel veel hardlopen. Buiten spelen is altijd feest. buiten spelen fietsje heerenveen buiten spelen fietsje kinderen buiten spelen kinderen auto  buiten spelen lappelein buiten spelen schoolplein step kermis kinderopvang lappelein

B is 3 jaar geworden en mocht zijn verjaardag bij ons vieren. Hij vond het prachtig al die kinderen te zingen, op de stoel staan met een prachtige feestmuts, cadeautje en natuurlijk trakteren geweldig. Lieve b van harte gefeliciteerd.

jarig b drie jaar  jarig b kinderopvang
Er zijn twee nieuwe mannetjes bij ons gestart. Welkom j en t en natuurlijk welkom aan jullie ouders. We wensen jullie een onwijs fijne tijd bij ons toe.

Vaderdag

Verder hebben we heel hard gewerkt aan ons vaderdag cadeau. De kinderen maken echt super kunst. We kunnen nog geen fotos laten zien die volgen nog.
Bij de fam de boer is een meisje geboren, onze grote vriend l is zomaar trotse grote broer geworden. Lieve fam de boer gefeliciteerd met de geboorte van jullie mooie dochter en zusje. Geniet er onwijs lekker van.

grote broer


Ook de tweeling mocht hun verjaardag bij ons vieren. De dames zijn drie jaar geworden. En omdat ze met zn tweeen zijn moest er extra hard gezongen worden. Prachtig vonden ze dat.
En dan mag je ook nog trakteren yes dubbel feest. Moeder had er weer een heel werk van gemaakt. M had een sleutelhanger met twee dropsleutels eraan en e had een schatkistje die omgetoverd werd tot horloge super leuk. De cadeautjes vonden de dames super en simone en ilse hadden weer prachtige feestmutsen gemaakt. Het was een super geslaagd feessie.

Woensdag 12 juni doen we mee aan de nationale buiten speeldag van Jantje Beton. Hopelijk is het weer iets gezelliger en kunnen we echt buiten spelen. Het thema is" buiten spelen is voor jong en oud". Zo hopen wij een brug te slaan naar de bewoners toe en ze uit te nodigen om met ons oud hollandse spelletjes te spelen.
Kortom een en al gezelligheid.

Genieten van een klein stukje puur geluk@ kleinschalige kinderopvang lappelein

Openingstijden

De openingstijden liggen tussen 6.30 uur en 19.00 uur.

Dat betekent ook dat de kinderen die na 18.00 nog bij de opvang zijn een warme maaltijd krijgen!

In het nieuws

Sinterklaas 2019, deel 2

sinterklaas kinderopvang lappelein 02
De week was zo gezellig en druk en er is zoveel gedaan en gebeurd.
B en s wilde samen op reis, en ja hoe ga je dat doen, nou niet zo moeilijk hoor we pakken de trein. Geweldig samen met de trein en een lol dat deze twee prachtige mannetjes hadden.

Lees meer...

Sinterklaas 2019, deel 1

sinterklaas lappelein heerenveen 25

Het weekend mochten de kinderen de schoen zetten. Dat was spannend want zou er maandag iets inzitten. Ja hoor maandag waren alle schoentjes gevuld, en had rommelpiet goed gespeeld in de opvang.
Hij had de treinbaan op tafel neergelegd en volgepropt met pepernoten en snoepjes. Er lagen cadeautjes voor in de opvang en overal stonden dozen voor de lieve hardwerkende dames. Dus door het dolle heen op maandagochtend.

Lees meer...

Sinterklaas en verjaardagen

kinderopvang lappelein 23 11 2019 02
De kinderen zijn helemaal bezig met sint en piet. Volop vekleden, wij hadden erg veel pieten en sinten binnen de opvang. Zo mooi hoe de kids hier mee bezig zijn. Wij hebben heel veel liedjes gezongen over sinterklaas, we zijn druk aan het oefenen voor het grote sinterklaasfeest.🎁

Lees meer...


Kinderopvang Lappelein Erkend Leerbedrijf

Kinderopvang Lappelein is sinds april 2017 een erkend SBB leerbedrijf

pop8-lappelein-heerenveen.jpg