images/header/header-lappelein-winkeltje.jpg

paaspakket lappelein
De collegas hebben voor pasen een paaspakket gehad met allemaal lekkere dingen erin.
Kleine e is meegeweest op de fiets kinderen halen van school wat vind ze dit prachtig.

 

kleine e kinderen halen

Kleine s heeft zijn tweede verjaardag bij ons gevierd hij vondt het prachtig op de tafel staan en dan de kinderen die voor je zingen, de feestmuts heeft hij keurig opgehouden en toen zijn mama hem pakte en op haar hoofd zette was dat toch wel een beetje gek en wist s niet helemaal wat hij er mee moest. Trakteren vondt hij ook erg leuk s is een mannetje die graag deelt. Lieve s van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

s jarig feestmuts s jarig kinderopvang heerenveen s jarig trakteren kinderopvang s jarig trakteren

We hebben natuurlijk ook lekker veel buiten gespeeld en er moest geknutselt worden voor moederdag. De kinderen hebben daar erg hard aan gewerkt en mochten niets vertellen aan de mamas dat was ook nog wel een uitdaging. Volgens ons is dat goed gekomen en hebben de kinderen niets verteld.

groepsfoto glijbaan kleuren kinderopvang

Kleine z vind het onwijs gezellig om samen met simone de kralen door de spiraal heen te rijgen prachtig om te zien hoe dit kleine dametje zich in snel treinvaart ontwikkeld. Ze gaat als een speer.

kralen spiraal


En ja als de levering van Kruitvat binnen komt en het is opgeruimd dan vinden we spelen met de dozen erg leuk. Je kunt je erin verstoppen, je kunt er een huis van maken maar ook samen met je zusje op reis gaan want de doos is het vliegtuig. Heerlijk even je fantasie loslaten en even spelen met een doos. Prachtig dat de kinderen daar ook nog blij mee kunnen zijn en een prachtig spel inelkaar zetten. Heerlijk om zo te kunnen genieten van de kinderen en de dingen die hen bezig houden.

doos spelen doos spelen verstoppertje

Er zijn twee grote dames m en s die afscheid nemen van de BSO deze dames gaan naar de vakantie naar de middelbare school en gaan nu hun eigen weg.
Nieuwe vrienden, nieuwe school een nieuwe wereld en jammer maar helaas daar passen wij niet meer bij in het rijtje, gelukkig ook maar want wat is het prachtig dat we deze dames hebben mogen zien groeien en ontwikkelen en ja daar hoort loslaten ook bij.Lieve m en s onwijs veel plezier in jullie nieuwe leventje als brugpieper. Geniet ervan en maak er een leuke tijd van met veel leuke nieuwe vrienden.

Het is erg gezellig, druk en er gebeurd veel maar allemaal momenten waar wij zo ontzettend van genieten maar ook weer van leren.

Sieta, domenica en marjolein zijn bij Kentalis in Drachten op bezoek geweest daar werden we bijgespijkerd over de tos, kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. Het was een avond met mooie leerzame workshops. De tools die we daar aangereikt hebben gekregen kunnen wij in ons werk weer inzetten.


Aan het genieten van een klein stukje puur geluk @ kleinschalige kinderopvang lappelein

Openingstijden

De openingstijden liggen tussen 6.30 uur en 19.00 uur.

Dat betekent ook dat de kinderen die na 18.00 nog bij de opvang zijn een warme maaltijd krijgen!

In het nieuws

BHV certificaat verlengd na training

bhv training 01

Vanavond BHV training gehad met het team.
Brandjes blussen en natuurlijk de nieuwe manier van ontruimen uitproberenšŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£

Lees meer...

Fijne en vrolijke paasdagen!

paasdagen 3
Voor alle kindjes een paastasje gemaakt met lekkere chocolade.Voor de collega,s een mooie paas/ lente tas gemaakt met heerlijke chocolade, kaarsje, bloemzaadjes,j een mooi paaskleeden een armbandje. Lees meer...

Uit eten met alle medewerkers van Lappelein

medewerkers kinderopvang lappelin 2
Wat ben ik ongelofelijk trots op dit team.De dames van lappelein zijn stuk voor stuk toppers. Dank jullie wel dat jullie er altijd zijn. Lees meer...


Kinderopvang Lappelein Erkend Leerbedrijf

Kinderopvang Lappelein is sinds april 2017 een erkend SBB leerbedrijf

pop6-lappelein-heerenveen.jpg