images/header/header-lappelein-winkeltje.jpg

paaseieren zoeken overall
Donderdag en vrijdag hebben we met de kinderen paaseieren gezocht. Wat een feest zeg en wat kunnen de kinderen.🐰 goed zoeken. Prachtig om te zien.

paaseieren zoeken heerenveenpaaseieren zoeken kinderen heerenveen lappeleinpaaseieren zoeken kinderen heerenveenpaaseieren zoeken kinderopvang lappeleinpaaseieren zoeken kinderopvangpaaseieren zoeken lappelein heerenveenpaaseieren zoeken verzamelenpaaseieren zoeken

De afgelopen weken waren erg druk. De timmermannen zijn begonnen met het slopen van het oude hout en het plaatsen van het kunststof om de boeidelen heen en het grind van het dak is ook verwijderd. Dinsdag na pasen gaan de dakdekkers aan de gang en krijgen we een nieuw dak. Joepie hier worden we erg blij van.
Het laatste stukje en het pand is helemaal verbouwd van binnen en buiten. Super trots.


We hebben afscheid genomen van onze stagiaire Didem. Dank je wel Didem voor je inzet en onwijs veel succes met je opleiding.
didem stagaire kinderopvang didem afscheid lappelein didem afscheid

Ook heeft Mariame afscheid genomen van de BSO zij gaat naar de zomervakantie naar de middelbare en dan mag je niet meer naar de BSO. Lieve <ariame heel veel succes op de middelbare.


jarig-H is 5 geworden en mocht trakteren op de opvang. Lekker buiten verjaardag vieren. Lieve h van harte gefeliciteerd.

 

h jarig trakteren h jarig zingen h jarig
We hebben op vrijdag lekker patat gegeten met zn allen even een keer geen bruine boterham maar iets extra lekkers.
Wat hebben de kinderen en natuurlijk de collegas gesmuld.

Donderdag heeft onze stagiaire Sagal haar certificaten zorg en welzijn niveau 1 en 2 in ontvangst mogen nemen en wij waren bij de uitreiking aanwezig. Lieve Sagal wat zijn we trots op jou je hebt jou talenten prachtig ontwikkeld bij ons en wij zijn onwijs trots dat we jou daarbij hebben mogen helpen. Je zal tot de zomervakantie bij ons blijven en daarna ga jij een supermooie en nieuwe uitdaging aan. Het MBO. Lieve Sagal blijf in jezelf geloven jij kunt dit.

sagal stagiaire lappelein afscheid

 

Verder hebben we ook nog lekker buiten ijs gegeten en heel veel buiten gespeeld wat is het toch genieten half april en dat dit prachtige weer.

 insectenhotel lappelein buiten spelen heerenveen buiten spelen heerlijk
Het waren hele drukke weken maar vanaf nu is het vakantie. Wij zijn gewoon open en veel kinderen zullen ook gewoon komen omdat de papas en mamas gewoon moeten werken maar we gaan even in de slowmotion even niets moet en bijna alles mag.


Aan het genieten van een klein stukje puur geluk @kleinschalige kinderopvang lappelein.

Openingstijden

De openingstijden liggen tussen 6.30 uur en 19.00 uur.

Dat betekent ook dat de kinderen die na 18.00 nog bij de opvang zijn een warme maaltijd krijgen!

In het nieuws

BHV certificaat verlengd na training

bhv training 01

Vanavond BHV training gehad met het team.
Brandjes blussen en natuurlijk de nieuwe manier van ontruimen uitproberen🤣🤣🤣🤣

Lees meer...

Fijne en vrolijke paasdagen!

paasdagen 3
Voor alle kindjes een paastasje gemaakt met lekkere chocolade.Voor de collega,s een mooie paas/ lente tas gemaakt met heerlijke chocolade, kaarsje, bloemzaadjes,j een mooi paaskleeden een armbandje. Lees meer...

Uit eten met alle medewerkers van Lappelein

medewerkers kinderopvang lappelin 2
Wat ben ik ongelofelijk trots op dit team.De dames van lappelein zijn stuk voor stuk toppers. Dank jullie wel dat jullie er altijd zijn. Lees meer...


Kinderopvang Lappelein Erkend Leerbedrijf

Kinderopvang Lappelein is sinds april 2017 een erkend SBB leerbedrijf

pop9-lappelein-heerenveen.jpg