images/header/header-lappelein-winkeltje.jpg

nieuwe tuin takken doolhof hor
We zijn de laatste weken zo hard in de tuin aan het werk geweest en daar mochten we afgelopen week de vruchten van plukken. Het was prachtig weer en we konden volop genieten van onze nieuwe tuin. De kinderen vinden hem prachtig en ontdekken steeds nieuwe dingen. En wat is het heerlijk dat je omvalt in het gras en je doet je geen pijn. De glijbaan en de heuvel zijn dan ook favoriet bij de kids.

nieuwe tuin glijbaan lappelein heerenveen nieuwe tuin glijbaan nieuwe tuin takken doolhof nieuwe tuin takken

R en d hebben de zandbak en een graafmachine ontdekt. Geweldig de hele middag samen druk met graaf en bouw werkzaamheden.

nieuwe tuin zandbak


Het duikelrek is vooral bij de dames erg in trek lekker rondjes draaien. Wij moeten niet alles zien want dan komt er toch wel lichten paniek hoor. Rondjes draaien zonder je vast te houden en dan eraf springen jakkes. De tunnel van wilgenteentakken is ook super hij is nu al in trek dus als hij dicht is is het de perfecte verstopplaats.

Het eerste ijsje van 2019!

Omdat het mooi weer was hebben wij vrijdag het eerste ijsje van het jaar gehad met de kids en wat vonden ze dat heerlijk. We hebben buiten lekker gedronken en gespeeld.

ijsje eten kinderopvang ijsje eten

Simone wilde kleine z mee hebben naar huis maar helaas geen zitje op haar fiets nou geen probleem dacht simone ik zet haar gewoon in de mand. Kleine z vondt het spannend maar werd er niet anders van. Onze spetter ze is zo ongelooflijk stoer.

mandje op de fiets kinderopvang heerenveen


Samantha heeft met de kids paaseieren gestempeld en kippetjes met vingerverf gemaakt. Zo mooi hoe fanatiek de kinderen dan bezig zijn om een prachtig stukje kunst te maken.

verven hand lappelein verven kinderopvang
Vader marco is vrijdag geweest en heeft de ombouw van het insectenhotel geplaatst dus aankomende week kunnen de kinderen het hotel inrichten.
We gaan de moestuin nog doen en het perkje met strooi/ veldbloemen aanleggen zodat we veel vlinders. Bijen en andere insekten in onze tuin krijgen.
Het thema pasen gaan we nog verder mee en voor de rest zien we het wel. Op naar weer een prachtige week.

Aan het genieten van een klein stukje puur geluk @ kleinschalige kinderopvang lappelein

 

Openingstijden

De openingstijden liggen tussen 6.30 uur en 19.00 uur.

Dat betekent ook dat de kinderen die na 18.00 nog bij de opvang zijn een warme maaltijd krijgen!

In het nieuws

BHV certificaat verlengd na training

bhv training 01

Vanavond BHV training gehad met het team.
Brandjes blussen en natuurlijk de nieuwe manier van ontruimen uitproberenšŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£

Lees meer...

Fijne en vrolijke paasdagen!

paasdagen 3
Voor alle kindjes een paastasje gemaakt met lekkere chocolade.Voor de collega,s een mooie paas/ lente tas gemaakt met heerlijke chocolade, kaarsje, bloemzaadjes,j een mooi paaskleeden een armbandje. Lees meer...

Uit eten met alle medewerkers van Lappelein

medewerkers kinderopvang lappelin 2
Wat ben ik ongelofelijk trots op dit team.De dames van lappelein zijn stuk voor stuk toppers. Dank jullie wel dat jullie er altijd zijn. Lees meer...


Kinderopvang Lappelein Erkend Leerbedrijf

Kinderopvang Lappelein is sinds april 2017 een erkend SBB leerbedrijf

pop-vierkant-lappelein-heerenveen.jpg