images/header/header-lappelein-winkeltje.jpg

toren bouwen lappelein heerenveen
Afgelopen week was erg gezellig en druk.

Maandag hebben we het nieuwe hek om de tuin gekregen. Prachtig geworden en wat een ruimte hebben we erbij gekregen om lekker buiten te spelen. Super bedankt DJ hekwerk.


We hebben lekker buiten gespeeld super fijn dat dit nu zo veilig kan.
De appelbomen en de bessenstruiken zijn geleverd en moeten nog een plekje krijgen.

Toren bouwen

De kinderen hebben met allerlei bouwmatriaal geprobeert hoge torens te bouwen en kijk naar het resultaat het is ze gelukt. De toren van duplo en de toren van kapla zijn blijven staan en zijn bijna net zo hoog als de kinderen. Prachtig al die blij koppies omdat het is gelukt. De kinderen zijn super trots want door samen te werken krijg je dit dus.

toren bouwen kinderopvang heerenveen toren bouwen lappelein heerenveen
We hebben afscheid genomen van onze stagiere imke. Wij wensen imke heel veel succes bij alles wat ze nu gaat doen.

Onze stagiere mirjam ligt door ziekte een tijdje uit de running. Heel veel beterschap mirjam wij wensen jou een spoedig herstel toe zodat we jou weer snel welkom kunnen heten op de werkvloer.

Kleine e en kleine s zijn de hele dag bezig met klimmen en klauteren. Het maakt ze niet uit hoe hoog de tafel. Stoel of kast is ze wagen de gok ook al weten ze dat ze vallen steeds weer proberen en als het dan lukt ga je zitten en roep je even heel hard tada. En zet je je blijste gezicht op. Yes gelukt. Heerlijk om te zien hoe deze smurfen het voorelkaar krijgen alleen jammer dat wij af en toe de schrik goed te pakken hebben door het gestuntel van deze smurfen. Maar dit hoort bij het ontwikkelen en het ervaren van deze smurfen en moet je er maar gewoon aan toegeven en zorgen dat het veilig blijft.

klauteren kinderopvang lappeleino
Sagal had even een chill moment met s e en r. Heerlijk even tot rust komen met een boek of een gezellig praatje.

voorlezen sagal kinderopvang

Al met al weer een onwijs mooie en leerzame week achter de rug.Aan het genieten van een klein stukje puur geluk @kleinschalige kinderopvang lappelein😘

 

Openingstijden

De openingstijden liggen tussen 6.30 uur en 19.00 uur.

Dat betekent ook dat de kinderen die na 18.00 nog bij de opvang zijn een warme maaltijd krijgen!

In het nieuws

Tarieven kinderopvangtoeslag 2020

tarieven kinderopvangtoeslag 2020
De uurtarieven waarover de Belastingdienst in 2020 maximaal kinderopvangtoeslag voor BSO, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en gastouderopvang verstrekt zijn definitief vastgesteld.

Lees meer...

Appeltaart, stagiairs en lampionnen

lampionnen maken haasje

Lampionnen maken

Ook zijn we begonnen met het maken van de lampionnetjes. 🎃Het is nog wel een poosje wachten maar er moet veel werk verzet worden.

Lees meer...

Nightwalk en wandeling Le Roy tuin

nightwalk heerenveen kinderopvang
We hebben de nightwalk gelopen, wat een prachtige tocht door heerenveen en daarmee de voedselbank gesteund, wij vinden dit een prachtig iniatief en willen de ouders ook bedanken voor hun bijdrage.

Lees meer...


Kinderopvang Lappelein Erkend Leerbedrijf

Kinderopvang Lappelein is sinds april 2017 een erkend SBB leerbedrijf

pop7-lappelein-heerenveen.jpg