Wat hebben wij vrijdagavond een gezellig personeelsuitje gehad. We zijn gezellig naar Kookstudio de Dependance aan de herenwal geweest. Daar hebben we onder leiding van kok David Kappetein Wereldse tapas gemaakt.
Drie gangen:
voorgerecht gehaktballetjes in tomatensaus, pitabroodjes met zelfgemaakte knoflookolie en een salade feta, nectarine, walnoot, advocado en honing.
Hoofdgerecht groente loempia, vleesspies in heerlijke marinade, kip curry.
Nagerecht gebakken bladerdeeg, in rum geflambeerde banaan, vanille ijs en geroosterde cocos met honing.
Wat heerlijk om het team in een andere setting te zien, en wat kan anna goed flamberen.
David dank je wel voor je gastvrijheid en het heerlijke eten.
Voor alle collega's had ik een vakantieverwenpakket gemaakt.
Mooi strandtasje, heerlijke noga, een wijntje, een hamamdoek, een cadeaubon van nebraska, een lekker geurkaarsje, een mooi armbandje, een lekkere wasparfum en symbolisch een badeend omdat we met elkaar zijn blijven drijven en niet gezonken zijn.
Wat hadden we dit even nodig als team, even iets anders dan werk en o wat ben ik trots op deze meiden wat zijn ze gegroeid individueel maar ook als team.
We hebben elkaar gesteund, geholpen en laten groeien in het hele zware corona jaar.
Het was een avond met een traan en een lach maar wat hebben jullie dit verdient.
Toppers ik ben onwijs trots op jullie.