images/header/header-lappelein-winkeltje.jpg

nieuwe keuken lappelein heerenveen
Afgelopen week zijn we begonnen zonder keuken. Zaterdag hebben Peter, Jacob en Wesley de oude keuken gesloopt. Domenica en Marjolein hebben vervolgens een alternatief bedacht. Met statafels en een afwasteil. Even een paar dagen in de campeermodus. Woensdag hebben de jongens van decokeukens een prachtige nieuwe keuken geplaatst. Wij zijn er super blij mee. Dank je wel Germ Holtrop van Decokeuken Heerenveen.

 

nieuwe keuken kinderopvang nieuwe keuken professorisch

nieuwe keuken kinderopvang heerenveen


De kinderen hebben erg hard gewerkt aan het Valentijnshart. Er is onwijs veel gespeelt met de duplo en de verkleedkist was ook weer favoriet. Heerlijk om te zien hoe de kinderen zich vermaken.
Wat voor grote sprongen ze maken in hun ontwikkeling maar ook de taal en spraakontwikkeling. Er wordt veel gezongen en gelezen. Heerlijk als we af en toe een compliment vanuit het onderwijs krijgen dat er kinderen zijn die prachtig nederlands spreken.Hier doen wij het als team voor.

Portret- en teamfoto's

Vorige week is Peter Wouda van Pers & publiciteitsbureau Noordoost geweest hij heeft nieuwe teamfotos en losse fotos van de collegas gemaakt. Deze zijn geplaatst op de website. Peter zorgt ervoor dat onze site up to date blijft. Bedankt Peter Wouda.
header team 2019 klein

 

Nieuwe stagiaire

Vanaf maandag hebben we een nieuwe stagiaire Didem Aydemir. Een aantal van jullie zullen haar nog wel kennen ze heeft namelijk in 2017 ook stage bij ons gelopen. Toen nog voor de compagnie nu voor het MBO. Zij zal maandag en dinsdag samen met Mirjam het team bijstaan.


Aan het genieten van een klein stukje puur geluk @kleinschalige kinderopvang lappelein.

Openingstijden

De openingstijden liggen tussen 6.30 uur en 19.00 uur.

Dat betekent ook dat de kinderen die na 18.00 nog bij de opvang zijn een warme maaltijd krijgen!

In het nieuws

BHV certificaat verlengd na training

bhv training 01

Vanavond BHV training gehad met het team.
Brandjes blussen en natuurlijk de nieuwe manier van ontruimen uitproberenšŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£

Lees meer...

Fijne en vrolijke paasdagen!

paasdagen 3
Voor alle kindjes een paastasje gemaakt met lekkere chocolade.Voor de collega,s een mooie paas/ lente tas gemaakt met heerlijke chocolade, kaarsje, bloemzaadjes,j een mooi paaskleeden een armbandje. Lees meer...

Uit eten met alle medewerkers van Lappelein

medewerkers kinderopvang lappelin 2
Wat ben ik ongelofelijk trots op dit team.De dames van lappelein zijn stuk voor stuk toppers. Dank jullie wel dat jullie er altijd zijn. Lees meer...


Kinderopvang Lappelein Erkend Leerbedrijf

Kinderopvang Lappelein is sinds april 2017 een erkend SBB leerbedrijf

pop9-lappelein-heerenveen.jpg